|

Herkes artık sağlıklı ve güvenli bir hayat istiyor

Perakende Konferansı konuşmacılarından ABD'nin 1 numaralı trend analizcisi David Wolfe "Bugün insanlar daha güvenli yaşamak istiyorlar, bunun için de bedel ödemeye hazır birçok tüketici var" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 17/10/2004 Pazar
Güncelleme: 10:01 - 22/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
Herkes artık sağlıklı ve

güvenli bir hayat istiyor
---------------------- manset ---------------------

  • FAHRİ SARRAFOĞLU/İSTANBUL


    Perakende sektörüne yönelik görüşlerin ele alındığı ve çözümlerin tartışıldığı, bu seneki 4. Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı konuşmacılarından biri ise Amerikalı trend analizcisi David Wolfe oldu .

    "2005'in Gıda, Kozmetik, Hazır Giyim, Ev ve Tüm Yaşam Trendleri" konu başlığı altında konferans veren ABD'nin önde gelen ismi David Wolfe, kitleleri etkileyen trendleri, teknolojinin trendlere etkisini, eğlence trendlerini, globalleşmenin etkilerini kısacası tüm yaşam tarzlarını anlattı.

    Wolfe, geleceğin şu an yaşandığına dikkat çekerek, "geleceği şu an yaşıyoruz, onun için daha çok tüketiyoruz" dedi. Wolfe konuşmasını şöyle sürdürdü: "Az üretilen daha çok tüketiliyor. Az üretilene daha çok rağbet var. Stoklardan çok müşteri var. Bugün insanlar daha güvenli yaşamak istiyorlar, bunun için de bedel ödemeye hazır birçok tüketici var. Günümüz insanları artık fast-food yiyeceklerden kurtulup pahalı ama sağlıklı yiyecekler yemek istiyor. Doğal ve basit bir yaşama doğru yöneliş var. Herşeyin doğal olması önemli değil doğal görünsün yeter."

    Renkli yaşamayı seviyoruz
    Wolfe, dünyada artık tek rengin siyah olmadığını da dile getirerek konuşmasını şöyle tamamladı: "Artık tek renk siyah değil. Ne kadar renkli o kadar mutlu oluyor insanlar. Hatta renklerin birçok tonlarını kullanmayı istiyor. İç mimaride, giyimde hatta gıda ambalajlarında bu daha çok önemseniyor. Canlı renkler moda ve modası da geçmeyecek."


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce