|

Katılanlara konutlarının bir kısmını hediye edecek

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl düzenlenecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. Karadağ, TOKİ ile yapılan konut sertifikası işbirliği kapsamında festivale gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını hediye edebileceklerini söyledi.

Yeni Şafak
15:12 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:43 - 16/04/2018 Pazartesi
Diğer
Etnospor Kültür Festivali'ne katılana kısmi konut hediye edilecek.
Etnospor Kültür Festivali'ne katılana kısmi konut hediye edilecek.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 9-13 Mayıs'ta 3'üncüsü düzenlenecek Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağbu yıl sponsorlukta üçüncü yılları olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

1 MİLYON KATILIM

"Etnospor Kültür Festivali'nde ilk yıldan itibaren beklenenin üzerinde bir başarı yakaladık.
Geçtiğimiz yıl yüksek, 1 milyona ulaşan bir katılım gördük. Bu yıl Borsa İstanbul açısından ustalık dönemi olacak.
Etkinliklerde sermaye piyasalarını, kurumumuzun ürünlerini derinleştirmeye fırsat olacak. Hükümetimizin önceliği İstanbul'u bir finans merkezi yapmak. Etnospor'a baktığımızda, geçmişin ihtişamını geleneksel spor dallarında nasıl günümüze taşıyoruz ve oradaki güzellikleri yakalıyorsak, İstanbul'un da finans ve ticaret tarafında tarihin tüm dönemlerinde merkez olduğunu görüyoruz.

ETNOSPOR BORSA İÇİN BİR FIRSAT

Günümüzde hak ettiği noktadan biraz uzaklaştığını ama bu tür etkinlikler ve derinleşmelerle İstanbul'un finans alanında dünyanın en önemli merkezlerinden biri olacağını düşünüyoruz.
Etnospor, milyonu aşan katılımcısıyla borsa ve sermaye piyasaları için bir fırsat.
En temel sıkıntımız, kendimizi geniş kitlelere anlatmakta zorlanıyoruz. Bu tür ailelerin, gençlerin katıldığı aktivitelerde finans tarafındaki ürünlerimizi tanıtma fırsatı buluyoruz."

KONUTLARIN BİR KISMI HEDİYE EDİLECEK

Bu yıl etkinliğe çok daha aktif katılacaklarını belirten Karadağ, inovatif ürünlerle bu yıl katılımcılara ev sahipliğinin ilk nüvesini dağıtacaklarını söyledi. Karadağ, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

"
Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Belki de Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı sunacağız, bunun altyapısını hazır etmiş olacağız.
Hedefimiz, en az gelen konuklara hediyelerle, sermaye piyasaları ürünleriyle tanışma fırsatı vermek."

GAYRİMENKUL SERTİFİKASI

Gayrimenkul Sertifikası; inşa edilecek veya edilmekte olan bir projenin finansmanında kullanılmak üzere ihraç edilen menkul kıymetler olarak tanımlanıyor. Gayrimenkul Sertifikası yatırımcılara sertifika biriktirerek konut sahibi olma veya gayrimenkul değerlemesine katılma imkanı sağlar. Ayrıca, küçük yatırımcılara değerli gayrimenkul projelerine yatırımları oranında ortak olma imkanı sağlayan, faizsiz bir sermaye piyasası aracıdır.

#Etnospor
#TOKİ
#​Etnospor Kültür Festivali
#Himmet Karadağ
#Borsa İstanbul
#Gayrimenkul sertifikası
6 yıl önce