|

KOBİ’ye dev destek

Türkiye’deki şirketlerin büyük bir bölümünü oluşturan KOBİ’lere VakıfBank'ın destekleri sürüyor. Küçük işletmelere finansman danışmanlığı ve hizmeti sunan banka, Türkiye genelinde yaygın şube ağı, geniş ürün yelpazesi ve 2 bin 100 kişiyi aşan uzman satış temsilcileri aracılığıyla KOBİ ve esnafa destek vermeye devam edecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:25 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​KOBİ’ye dev destek
​KOBİ’ye dev destek

VakıfBank KOBİ ve esnafa nakdi ve gayri nakdi kredilerden, tahsilat ve ödeme hizmetlerine kadar birçok alanda finansal ürün ve hizmetler sunuyor. Müşteri odaklı yaklaşımlarla KOBİ’lerin finansmana erişiminde bir nevi danışmanlık hizmeti de veren VakıfBank, Türkiye genelinde yaygın şube ağı, geniş ürün yelpazesi ve 2100 kişiyi aşan uzman satış temsilcileri aracılığıyla KOBİ ve esnafa destek vermeye devam ediyor.

FİNANSMANDA KOLAY ERİŞİM

Bankacılık sektörü aracılığıyla sağlanan kamu desteklerinin KOBİ ve esnafa ulaşması konusunda aktif rol alan VakıfBank bu kapsamda, KOSGEB tarafından verilen faiz destekli kredi programlarının tamamına iştirak ediyor. Ayrıca Hazine Müsteşarlığı’nın sağladığı destek ile kefalet verme imkânları oldukça genişleyen Kredi Garanti Fonu teminatıyla KOBİ’lere finansmana daha kolay erişim imkanı sunuyor.

ULUSLARARASI KAYNAK

VakıfBank, KOBİ ve esnafın kullanımı için, banka kaynaklarının yanı sıra uluslararası finansal kurumlardan da kaynak temini konusunda yoğun bir çalışma gösteriyor. Bu kapsamda Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 25 milyon Avro, Avrupa Yatırım Bankası’ndan 250 milyon Avro, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan TurSEFF II kapsamında 55 milyon dolar, TurSEFF III kapsamında 55 milyon dolar temin eden VakıfBank, Kadın Girişimci Destek Paketi kapsamında da 25 milyon Avro ek kaynak sağladı. Temin ettiği bu kaynakları işletme sermayesi ihtiyacı finansmanından kadın girişimciliğine, tarımsal faaliyetlerin finansmanından yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği finansmanına kadar birçok alanda uygun koşullarda KOBİ ve esnafın kullanımına sunuyor.

SİVİL TOPLUM
KURULUŞLARIYLA İŞBİRLİĞİ

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, “Ülkemizin her bölgesindeki KOBİ’lere hizmet sağlamak amacıyla Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları ve Kalkınma Ajansları gibi pek çok kurum ve kuruluşla işbirlikleri yapıyoruz. VakıfBank olarak müşteri ihtiyaçlarının, en doğru şekilde yerelde tespit edilebileceğine inanıyoruz. Bu nedenle il ve ilçelerimizin ticaret ve sanayi odaları ile yaptığımız işbirlikleri bizler için büyük önem arz ediyor” dedi.

#Kobi
#vakıfbank
6 yıl önce