|

O'nu çok özleyeceğim

Ford Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, Mustafa Koç’un vefatına ilişkin, "Hem dostum hem de iş ortağım olarak O'nu çok özleyeceğim" dedi.

Yeni Şafak
17:22 - 22/01/2016 Cuma
Güncelleme: 15:27 - 22/01/2016 Cuma
IHA

Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, işadamı Mustafa Koç'un vefatına ilişkin yaptığı açıklamada "Sadık bir dost ve ortaktı" dedi.


Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, dün sabah saatlerinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Ford, Koç ailesiyle uzun yıllardır ortaklık ilişkilerinin bulunduğunu belirterek " Sadık bir dost ve ortaktı, hem dostum hem de iş ortağım olarak O'nu çok özleyeceğim" ifadelerini kullandı. Bill Ford açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Mustafa Koç, olağanüstü bir lider, tam anlamıyla dürüst bir insan, Ford'un uzun yıllardır sadık bir dostu ve ortağıydı. Kendisi aynı zamanda çok yakın bir arkadaşım olup, ailelerimiz arasında da Henry Ford ve Vehbi Koç'a kadar uzanan çok özel bir ilişki bulunmaktadır. Hem dostum, hem de iş ortağım olarak onu özleyeceğim" .

#Ford
#Bill Ford
#Mustafa Koç
8 yıl önce