|

Televizyonlar hep yeni kalacak

Vestel, perakendeye 'V Hepyeni' uygulamasını getirdi. Televizyon satın alma sürecini üyelik sistemine dönüştürerek tüketicileri peşin ödemeden kurtaracak olan şirket, ‘süreklilik halinde’ iki yılda bir ürün modelini yükseltme fırsatı sunuyor. Uygulamaya bu yıl içinde cep telefonu ve beyaz eşya da eklenecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:54 - 27/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler
Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler

Vestel, perakende sektöründe devrim niteliğinde teknoloji ve hizmet deneyimi yaşatacak olan V Hepyeni uygulamasını başlattı. Tüketici elektroniği markalarının her yıl onlarca yeni model tasarlaması nedeniyle tüketicilerde ‘acaba yenisi çıkar mı, daha sonra mı alsam’ ikileminden hareketle ortaya çıkan V Hepyeni uygulaması, tüketicilere ‘süreklilik halinde’ ürün modelini iki yılda bir yükseltme fırsatı sunacak. 1 yıllık Digitürk üyeliği, 4K’ya özel çanak anten ve VIP servis desteği de üyelik kapsamında sunulacak diğer hizmetler olacak.

ÜYELİK FİYATLARI 89 TL'DEN BAŞLIYOR

Öncelikle Vestel TV’lerde geçerli olan V Hepyeni uygulaması, Vestel müşterilerinin televizyonlarının aldıktan 24 veya 36 ay sonrası itibariyle yeni çıkan model ile değişimine olanak sağlıyor. Her hangi bir bankaya bağlı olmaksızın tamamen Vestel bünyesinde gerçekleşecek ödemelerin üyelik fiyatları ise seçilen televizyonunun fiyatına göre değişmekle birlikte ayda 89 liradan başlıyor. Vestel mağazalarında V Hepyeni üyesi olan Vestel müşterileri tüm kurulum süreçlerinden ve satış sonrası hizmetlerden VIP Servis üzerinden faydalanabiliyor. Sunduğu üyelik platformu ile Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan V Hepyeni, sadece yeni model imkanı değil, tüketicilere ek avantajlar da sunuyor.

TÜKETİCİNİN İHTİYACINI ERTELEMEYİ BİTİRİR

Vestel Zorlu Center mağazasında düzenlenen basın toplantısında V Hepyeni uygulamasının detaylarını paylaşan Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, söz konusu uygulamayla teknoloji dünyasındaki hareketliliğin ve dinamizmin yakından hissedileceğini belirtti. Uygulamanın nasıl bir ihtiyaçtan doğduğunu anlatan Güler, şunları söyledi: “Teknoloji o kadar hızlı değişiyor ki bugün aldığımız teknolojik bir cihazın neredeyse 6 ay içinde yenisi çıkıyor. Bu nedenle tüketiciler olarak bizler de ya nasıl olsa yenisi çıkar diyerek ihtiyacımızı erteliyoruz ya da aldığımıza razı oluyoruz. Vestel olarak artık tüketiciler teknolojiyi beklemesin, ihtiyaçlarını ertelemesin ve her zaman en yeni teknolojiye sahip olsunlar diye üyelik platformu V Hepyeni’yi kurduk.”

TELEFON VE BEYAZ EŞYA SIRADAKİ KATEGORİLER

Süreklilik halinde ürün modelini yükseltme imkanı tanıyan uygulamanın ek avantajlarından da bahseden Ergün Güler, şunları dile getirdi: “V Hepyeni üyelerimiz Vestel’in premium müşteri kitlesini oluşturacak ve sistem dahilinde kendilerine özel birçok ek fayda sunulacak. Bu planlarımıza ek olarak yapacağımız birçok marka ortaklığıyla V Hepyeni üyelerimize özel avantajlar sunacağız. Yani Vestel’in premium müşterileri V Hepyeni sayesinde diğer markalarda da ayrıcalıklı olacaklar. Televizyonla başlayan uygulamaya, başta cep telefonu olmak üzere, beyaz eşya ürün gruplarını ekleyeceğiz.”


Kafe Vesto ile yerliliğe destek

Toplantının yapıldığı Kafe Vesto’lar hakkında da bilgi veren Ergün Güler, tamamen yerli ve yöresel ürünlerin servis edildiği bir kurguda bu kafeleri oluşturduklarını söyledi. İstanbul ve Ankara’daki Kafe Vesto’nun olduğu mağazalarda 5 kata varan ciro artışı sağladıklarını kaydeden Güler, Kafe Vesto’yu Anadolu’ya daha da yaymak istediklerini, İzmir, Kayseri, Gaziantep ve Konya için çalışmalar yaptıklarını, yıl sonuna kadar Kafe Vesto’ların 15 farklı ilde olmasını hedeflediklerini dile getirdi.



#Vestel
#Televizyon
6 yıl önce