Turkcell Suriye'de dolaşım başlattı
04:00, 24/12/2025, Çarşamba
Yeni Şafak

Ali Taha Koç
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in Suriye'de uluslararası dolaşımı başlattığını duyurdu. Yaptığı paylaşımda, Şam Büyükelçisi olarak atanan Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz’a başarılar dileyen Koç, “Suriye'de bulunacak Turkcell abonelerimiz hatlarını kullanabilecekler. Hayırlı olsun" dedi.
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in Suriye'de uluslararası dolaşımı başlattığını açıkladı. Koç, sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "Bu vesileyle Turkcell olarak, 23 Aralık 00.00 itibarıyla Suriye'de uluslararası dolaşımı başlattığımız bilgisini de paylaşmak isterim. Suriye'de bulunacak Turkcell abonelerimiz hatlarını kullanabilecekler. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı. Turkcell, Suriye'de herhangi bir şirket kurmazken, karşı ülkenin altyapısını da kullanmayacak. Teknik olarak kendi altyapısını kullanacak olan Turkcell, kesintisiz hizmet verecek.

Teknoloji
Yapay zeka ChatGPT bizi mi izliyor? Sosyal medyada paylaşılan bir video kafaları karıştırdı

Dünya
2025 Excel Dünya Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu

Teknoloji
Kısa videolar ve sonsuz kaydırma beyni nasıl etkiliyor?
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.