|

Facebook'ta video nasıl indirilir? Facebook yeni video indirme yöntemi

Facebook'ta video nasıl indirilir? sorusu Facebook'taki güncellemelerle eski yöntemlerin kullanılamaması sonrası merak konusu oluyor. Daha önce "www" kısmını silerek "m" yazarak videolar indiriliyordu. Facebook yeni video indirme yöntemini haberimizde sizlerle paylaştık.

Yeni Şafak
17:03 - 8/01/2018 Pazartesi
Diğer
Facebook yeni video indirme yöntemi haberimizde.
Facebook yeni video indirme yöntemi haberimizde.

Facebook yeni video indirme yöntemi haberimizde. Facebook'ta izlediğiniz videoyu kendi hesabınızdan ya da sayfalarınızda paylaşmak istiyorsanız bu haberimizi dikkatlice okuyunuz. Facebook'tan video indirme işlemlerini yapan programlar ile birlikte bir çok uygulama mevcut. Ancak sizlerle paylaşacağımız yöntemle saniyeler içinde videoları indireceksiniz. Facebook'ta video indirme işlemlerini yapıyor da artık yapamıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak Facebook'tan video indirebilirsiniz. İşte Facebook yeni video indirme yöntemi..

FACEBOOK'TA YENİ VİDEO İNDİRME YÖNTEMİ

1. Facebook'ta indirmek istediğiniz video üzerine sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız.

2. Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız.

3. "www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız.

4. Videoyu oynatınız.

5. Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

ANDROİD CİHAZLARDA FACEBOOK VİDEOLARINI KAYDETME

SnapTube uygulamasını buradan indirin ve Android cihazınıza kurun. Facebook uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın ve "..." simgesine tıklayın."Copy URL" seçeneğine tıklayın.Ekranın üzerinde beliren karta dokunun; indirme işlemi başlayacak.

iOS Cihazlarda Facebook Videolarını Kaydetme

MyMedia uygulamasını App Store üzerinden yükleyin. Facebook uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoya gidin.Videoyu çaldıktan sonra paylaşma seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun ve "Bağlantıyı kopyala" seçeneğine dokunun.MyMedia uygulamasını açın. Burada savefrom.net web sitesini açın ve az önce kopyaladığınız adresi yapıştırın.Videoya göre HD veya SD kalitesinde indirme seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneklerden birine dokunarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.


#Facebook
#Facebook video indirme
#Yeni video indirme yöntemi
#Facebook yeni video indirme yöntemi
6 yıl önce