|

Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman, hangi kanalda? FB Zorya

Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman ve hangi kanaldan yayınlanacak? Avrupa Ligi maçlarında Fenerbahçe sahaya çıkıyor. Süper Lig’de Galatasaray’ı yenerek büyük moral depolayan Fenerbahçe, Ukrayna ekibini de yenerek 3 puanı almak istiyor. Peki Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Yeni Şafak
14:26 - 22/11/2016 Salı
Güncelleme: 11:35 - 22/11/2016 Salı
Diğer

Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman oynanacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında Fenerbahçe kendi evinde Zorya Luhansk ile karşılaşıyor. Peki Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman, hangi kanalda?




Fenerbahçe, 24 Kasım Perşembe günü saat 19:00'da Ukrayna ekibi ile karşılaşacak. Maç TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.



Fenerbahçe'de Zorya maçı hazırlıkları başladı


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı Zorya Luhansk maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.


Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında 24 Kasım Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynayacağı Zorya Luhansk karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde yapılan antrenmanda dün akşamki Galatasaray maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması yaptı. Pas organizasyonlarıyla devam eden çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.


Fenerbahçe, Zorya Luhansk maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.





Zorya sahasında kaybetti


Ukrayna Premier Lig'de 15. hafta mücadelesinde Zorya, sahasında Oleksandria'ya 2-1 mağlup oldu.



Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Zorya, Slavutych Arena'da Oleksandria'yı konuk etti.



İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Zorya, Ivan Petryak'ın 66. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip, 70. dakikada Stanislav Mikitsey ve 90 2. dakikada Stanislav Kulish'in attığı gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.



Öte yandan, Zorya'da Dmytro Grechyshkin 68. dakikada, Oleksandria'da ise Vladislav Ogirya 77. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.



Ligde 5 hafta sonra mağlubiyet yaşayan Zorya, 30 puanda kaldı. Yedinci galibiyetini elde eden Oleksandria ise puanını 24'e yükseltti.



UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, 24 Kasım Perşembe günü Ülker Stadı'nda Zorya'yı ağırlayacak. İki takım, Ukrayna'da oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı.




Fenerbahçe'ye Avusturyalı hakem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya Luhansk ile oynayacağı karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetecek.


UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 24 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Lechner'in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Andreas Staudinger olacak.


Avusturyalı hakem Harald Lechner, Osmanlıspor'un deplasmanda Villarreal'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı da yönetmişti.



#Fenerbahçe
#Zorya
#Kanal bilgileri
7 yıl önce