Karavanda banyo, salon ve yatak odası var.
13:46, 22/06/2018, CumaG: Güncelleme: 15:06, 22/06/2018, Cuma

Kira ödemek istemedi otobüsü ev yaptı

ABD'de yaşayan Jessie Lipskin, 1966 GMC şehirler arası otobüsü eve dönüştürdü. 3 yıllık uğraş sonucunda mobil ev olan otobüsün değişimi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Jessie Lipskin'in eve büyük paralar vermemek için alıp 3 yıl boyunca kendisinin dönüştürdüğü 'mobil ev' ABD basınında geniş yankı uyandırdı.
Jessie Lipskin'in eve büyük paralar vermemek için alıp 3 yıl boyunca kendisinin dönüştürdüğü 'mobil ev' ABD basınında geniş yankı uyandırdı.
Salonunda mutfak olan ev sayesinde Lipskin istediği gibi seyahat edebiliyor.
Salonunda mutfak olan ev sayesinde Lipskin istediği gibi seyahat edebiliyor.
.
.
.
.
.
.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026