|

2 polis görev basında trafik kurbanı oldu

Eğlence dönüşü alkollü olduğu halde direksiyona geçen bir kişi yolda kontrol yapan Bülent Onay ve Hilmi Özden isimli polislere çarptı. Olayda polis memurları hayatını kaybederken, araçtaki 5 kişi ise yaralandı.

Aa
00:00 - 2/08/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:46 - 2/08/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
2 polis görev basında trafik kurbanı oldu
2 polis görev basında trafik kurbanı oldu

Başkentte meydana gelen trafik kazasında 2 polis memuru şehit oldu, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 EZ 849 plakalı otomobil, Eskişehir yolu Ümitköy Köprüsü altında kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı. Savrulan otomobil, daha sonra burada uygulama yapan Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekibinin aracına ve 06 TZF 88 plakalı otomobildekileri sorgulayan polis memurları Hilmi Özden ile Bülent Onay'a çarptı. İki polis memuru olay yerinde can verdi. Kazanın meydana gelmesine neden olan araç ise devrildi. Kaza sonrası eğlendikleri gece kulübünden evlerine dönmekte oldukları öğrenilen Onur Yıldırım ağır yaralanırken Seda Aktaş ve isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi ise yaralandı

VATANDAŞ İHBAR ETTİ

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Ankara Numune Hastanesinde tedaviye alınan yaralılardan Onur Yıldırım'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazanın meydana geldiği yerden geçmekte olduğu öğrenilen bir vatandaş, şehit polis memurlarının telsizini alarak olay yerine polis çağırdı. Olay yerinde can verdikleri tespit edilen şehitler için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde tören düzenlendi. Göz yaşlarının sel olduğu törende şahitlerin yakınları zaman zaman baygınlık geçirdi. Törenin ardından Hilmi Özdemir'in cenazesi Çorum'a, Bülent Onay'ın cenazesi Osmaniye'ye gönderildi.


Mesaiye dün başlamıştı

Trafik uygulaması yaptığı sırada alkollü sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren polis memurlarından Bülent Onay'ın yıllık izinden yeni döndüğü ve görevine dün itibariyle tekrar başladığı öğrenildi. İki polis memuru için cenaze töreni düzenlendi.Cenaze törenine şehitlerin yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.



14 yıl önce