Antalya'da denize giren bir kişi boğuldu
16:17, 13/04/2025, Pazar
AA

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yüzmek için denize giren bir kişi boğuldu.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yüzmek için denize giren bir kişi boğuldu. Görgü tanığı Onur Narçiçeği, gazetecilere, ailesiyle sahilde oldukları sırada bir erkeğin denize girdiğini söyledi. Bir süre sonra bu kişinin çırpındığını anlatan Narçiçeği, "Her şey 3-4 dakika içinde oldu, hemen denize atlayıp sahile çıkardık. Sağlık ekipleri öldüğünü belirledi, Allah ailesine sabır versin, üzücü bir olay." dedi.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yüzmek için denize giren bir kişi boğuldu.
Konyaaltı Sahili'nde denize giren bir kişinin suda hareketsiz yattığını görenler, 112 Acil Sağlık, sahil güvenlik ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Bu sırada durumu fark eden vatandaşların yardımıyla bu kişi karaya çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, söz konusu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Üzerinden kimlik çıkmayan erkeğin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Görgü tanığı Onur Narçiçeği, gazetecilere, ailesiyle sahilde oldukları sırada bir erkeğin denize girdiğini söyledi.

Bir süre sonra bu kişinin çırpındığını anlatan Narçiçeği, "Her şey 3-4 dakika içinde oldu, hemen denize atlayıp sahile çıkardık. Sağlık ekipleri öldüğünü belirledi, Allah ailesine sabır versin, üzücü bir olay." dedi.

Gündem
Elbiseleriyle girdiği denizde boğuldu

Gündem
Vatandaşlar akarsularda boğulma tehlikesine karşı uyarıldı

Gündem
Bayramda 156 kişi boğulma tehlikesi geçirdi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.