|

Arınç ve Erdoğan nikah şahidi

Yeni Şafak
01:00 - 28/11/2004 Pazar
Güncelleme: 11:26 - 26/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
Arınç ve Erdoğan nikah şahidi
---------------------- manset ---------------------

TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı. TBMM Başkanı Arınç ile Başbakan Erdoğan, işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Ömer Faruk Kalyoncu ile Nevin Ensari'nin, Grand Cevahir Otel'de düzenlenen düğününe katıldı.

Gazetecilerin alınmadığı törende, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı, TBMM Başkanı Arınç, Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun da şahitlik yaptığı öğrenildi.

Bülent Arınç'ın, nikah kıyıldıktan sonra evlilik cüzdanını geline verdiği kaydedildi. Düğün törenine, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanları Kürşad Tüzmen ve Güldal Akşit, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, bazı AK Partili Milletvekilleri, İstanbul Valisi Muammer Güler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ali Müfit Gürtuna ile çok sayıda davetli katıldı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
19 yıl önce