|

'Askerlik uzadı' iddiası yalan çıktı

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada ''Uzun dönem silah altı askerlerin, askerlik süreleri ise 12 ay, 4 dönem iken 18 ay, 6 dönem süresine çıkarılmış olup ikinci bir emre kadar değiştirilemeyecektir'' ifadesinin yer aldığı açıklamanın sahte olduğu bildirildi.

Yeni Şafak
08:52 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 09:49 - 2/02/2018 Cuma
Diğer
 TSK'dan yapılan açıklamada, "Askerlik süresinin uzatıldığına dair yapılan haberler tamamen asılsızdır. Böyle bir haber doğru değildir'' denildi.
TSK'dan yapılan açıklamada, "Askerlik süresinin uzatıldığına dair yapılan haberler tamamen asılsızdır. Böyle bir haber doğru değildir'' denildi.

Hürriyet gazetesinin yaptığı 'askerlik süresi uzadı' haberi TSK tarafından yalanlandı. TSK'dan yapılan açıklamada, "Askerlik süresinin uzatıldığına dair yapılan haberler tamamen asılsızdır. Böyle bir haber doğru değildir'' denildi.

"İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ"

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "askerliğin uzatıldığına" ilişkin haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan "Yalan Haber" başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "askerlik uzatıldı" başlıklı habere ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Askerlik süresinin uzatıldığına dair yapılan haberler tamamen asılsızdır. Böyle bir haber doğru değildir." ifadelerine yer verildi.


HÜRRİYET'İN YALAN HABERİ



#askerlik
#askerlik süresi uzadı
#Genelkurmay
#askerlik süreleri
6 yıl önce