Bakan Göktaş’tan 1 Ekim Yaşlılar Günü mesajı
13:44, 01/10/2025, Çarşamba
IHA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Göktaş mesajında, "Çınarlarımızın hayat kalitesini artırmak ve sosyal hayata katılımlarını desteklemek için hizmetlerimizi güçlendirmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.
Bakan Göktaş mesajında, "Tecrübeleriyle yarınlarımıza rehberlik eden, dualarıyla yolumuzu aydınlatan büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü gönülden kutluyorum. Çınarlarımızın hayat kalitesini artırmak ve sosyal hayata katılımlarını desteklemek için hizmetlerimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Kıymetli büyüklerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyor, her birinin ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Ekonomi
Evlilik kredilerinde değişiklik: Tutar artırıldı başvurular resmen açıldı

Gündem
Bakan Göktaş'tan anlamlı paylaşım: Bugün kalplerimizin diliyle anlaşıyoruz

Ekonomi
Doğum yardımı ödemeleri hesaplara yatırıldı: İşte destek tutarları




