|

Bakan Soylu kanser hastası vatandaşın isteğini kırmadı: Allah devlete zeval vermesin

Artvin’in Yusufeli ilçesinde, gırtlak kanseri tedavisi gören 52 yaşındaki Hasan Ruhsaran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sosyal medya üzerinden elektronik konuşma cihazı istedi. Bakan Soylu bu isteği geri çevirmeyerek kanser hastası vatandaşa konuşma cihazı gönderdi. Bakan Soylu’ya teşekkür eden Ruhsaran, "Bakanımız, sesimi duydu ve derdime çare oldu. Artık rahat rahat konuşabileceğim, sağlığıma kavuşacağım. Allah devlete zeval vermesin" dedi.

10:34 - 15/12/2020 Salı
Güncelleme: 10:45 - 15/12/2020 Salı
IHA
Kanser tedavisi gören Hasan Ruhsaran, Bakan Soylu'ya teşekkür etti.
Kanser tedavisi gören Hasan Ruhsaran, Bakan Soylu'ya teşekkür etti.

Yusufeli ilçesine bağlı Sarıgöl köyünde yaşayan ve taş duvar ustalığı yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Hasan Ruhsaran’a, gırtlak kanseri tanısı konuldu. Tedavisinin ardından rahat konuşamayan Ruhsaran, elektronik cihaza ihtiyaç duydu. Hastalığından dolayı çalışamayan ve maddi açıdan da zor durumda olan Ruhsaran, sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi.





  • Bakan Soylu da bunun üzerine Yusufeli Kaymakamlığı’na talimat verdi. Kaymakamlık tarafından temine dilen cihaz, Ruhsaran’a ulaştırıldı. Ruhsaran, duygularını kağıda yazarak Bakan Soylu ve ilgililere teşekkür etti.

"Derdime çare oldu"


Bakan Soylu’ya teşekkür eden Ruhsaran, "Bakanımız, sesimi duydu ve derdime çare oldu. Artık rahat rahat konuşabileceğim, sağlığıma kavuşacağım. Allah devlete zeval vermesin. Başta Bakan Soylu olmak üzere ilgilenenlere, kaymakamımıza teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
#süleyman soylu
#gırtlak kanseri
#artvin
#konuşma cihazı
3 yıl önce