|

Bitlis'te polis aracı devrildi: 16 yaralı

Başbakan Yıldırım'ın Batman programında görevli olan ve Van'a dönen polisler Bitlis'te kaza yaptı. Tatvan'da meydana gelen trafik kazasında 16 polis memuru yaralandı.

Yeni Şafak
09:13 - 2/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:17 - 2/06/2018 Cumartesi
IHA
Bitlis'te polisleri taşıyan minibüs devrildi
Bitlis'te polisleri taşıyan minibüs devrildi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Batman’daki mitinginden dönen Van Emniyetine bağlı Çevik Kuvvet polis aracı Tatvan - Van kara yolunda devrildi. Seyir halinde iken belirlenemeyen bir nedenden dolayı Yelkenli Köyü mevkiinde devrilen araç içinde bulunan 16 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen araçtaki yaralı polis memurları kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir çoğunun tedavisi ayakta yapılan polis memurları taburcu edildi

Öte yandan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Bitlis Sağlık İl Müdürü Koray Okur yaralı polisleri hastanede ziyaret etti.

Kazada yaralanan polis memurlarının Van ilinde görev yaptığı, hayati tehlikelerinin olmadığı, sağlık durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri öğrenildi.
#Bitlis
#polis
#Tatvan
6 yıl önce