|

Çay içme kavgası: 4 yaralı

Aksaray'da inşaat işçisi iki grup arasında, demlenen çayı önce içtikleri iddiasıyla çıkan kavgada 4 işçi bıçakla yaralandı.

Yeni Şafak
15:58 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:00 - 10/12/2014 Çarşamba
DHA
Olay, Fatih Mahallesinde bulunan Aksaray Gençlik Spor il Müdürlüğü'ne bağlı Milli Takımlar Kamp Merkezi inşaatında saat 13.45 sıralarında meydana geldi. Azmi Çakadaş (37), beraber çalıştığı arkadaşı Hacı Erdoğan (33) ile içmek için inşaattaki yemek yedikleri bölümde çay demledi. Bir süre yapması gereken işlerle ilgilenen Çakadaş, arkadaşı ile döndüğünde birbirleriyle akraba olan Ferruh Koç (27), Ferhat Koç (25), Muhammet Koç (18) ve Sabri Koçun (28) demlediği çayı içtiğini gördü.

Çayı içtikleri için iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada Azmi Çakadaş bacağından ve karnından, Hacı Erdoğan göğsünden, Muhammet Koç ve Sabri Koç ise kolundan yaralandı. Diğer işçilerin müdahalesiyle durdurulan kavga sonrası yaralanan işçiler ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyata alınan Çakadaş ve Erdoğanın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken olay yerinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı.


 
#aksaray kavga
#çay kavgası
#çay içme kavgası
9 yıl önce