|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karakaya için Yasin okuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetinde yer alan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Karakaya'nın cenazesi Erdoğan'ın bulunduğu uçak ile Türkiye'ye getirildi. Erdoğan, Karakaya'nın cenazesinin de yer aldığı uçakta Yasin-i Şerif okuttu.

Yeni Şafak
14:15 - 31/12/2015 Thursday
Güncelleme: 17:59 - 31/12/2015 Thursday
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 17.50'de Türkiye'ye geldi. Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanında, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve diğer ilgililer karşıladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş da Türkiye'ye geldi.



Erdoğan'ın heyetinde yer alan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın cenazesi de aynı uçakla Türkiye'ye getirildi.



Karakaya'nın eşi Aysel Karakaya'nın da olaydan sonra Suudi Arabistan'a gittiği ve aynı uçakla Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.





Uçakta Yasin-i Şerif okuttu


Erdoğan'ın heyetinde yer alan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın da cenazesi Türkiye'ye getiriliyor. Erdoğan, Hasan Karakaya'nın cenazesinin de yer aldığı uçakta Yasin-i Şerif okuttu.






#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Suudi Arabistan
#Prens Muhammed Bin Abdulaziz Havalanı
#Hasan Karakaya
8 years ago