|

Döviz bozdurana Çanakkale gezisi

Bayburt Belediyesi 500 dolar veya avroyu Türk lirasına çevirdiğine dair makbuz ibraz edenlere Çanakkale gezisi hediye edecek.

Yeni Şafak
21:02 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:05 - 8/12/2016 Perşembe
AA

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan çağrının milli bir mesele olduğunu, TL'nin değerinin korunmasında devlet kurumlarının olduğu kadar vatandaşlara da oldukça büyük görevler düştüğünü ifade etti.15 Temmuz'da milleti yıkamayan dış mihrakların yeni bir oyuna başvurduğunu vurgulayan Memiş, şunları kaydetti:



"Ülkemizi ekonomik açıdan yıpratmak adına yeni girişimlerde bulunmaya başlanmış, Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan bu gelişmeler üzerine döviz bozdurma çağrısı yapmıştı. Bu çağrı aziz milletimizde karşılığını buldu ve Türk lirası, yabancı paralar karşısında yeniden değer kazanmaya başladı. Biz de Bayburt Belediyesi olarak, bu mücadeleye bir nebze katkı sunmak adına 500 avro veya 500 dolar bozdurduğuna dair makbuzu ibraz eden vatandaşlarımızı Çanakkale gezisine göndermeye karar verdik."



Şanlı milletin her zaman olduğu gibi hakkın yanında yer aldığını ve ecdadına layık olduğunu belirten Memiş, şunları belirtti:



"Söz konusu vatan ve millet olunca üzerine düşeni her daim yerine getirmiştir. Kadirşinas milletimiz Başkomutanı'nın, Reis-i Cumhuru'nun çağrısına uyarak 15 Temmuz'da olduğu gibi şer odaklarının bu operasyonuna da 'dur' demiştir. Biz bir ve beraber olduğumuz zaman hiçbir şer odağının karşımızda duramayacağının farkındayız."



#Bayburt
#TL'ye destek
#Çanakkale gezisi
#Dolar
#Euro
7 yıl önce