|

Dursun: Yeşilin her tonu ilçede olacak

Sultangazi’de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı yeniden düzenlenerek hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Dursun, “Yeşil alanları arttırmak istiyoruz” dedi.

04:00 - 13/04/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:44 - 13/04/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı

Sultangazi’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerin başında gelen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı yeniden düzenlendi. Sultangazi Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenleme çalışmaları kapsamında modern kent mobilyaları alana konulurken, İstanbul’un yeşil habitatına uygun ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışması yapıldı. Meydanda bulunan aydınlatma direklerinin bakımı gerçekleştirilirken, bank ve oturma grupları yenilendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede tematik park ve çevre düzenleme çalışmalarıyla yeşil alanları artırmayı amaçladıklarını söyledi.


TEMATİK PARKLAR

Hayata geçirmeyi amaçladıkları yeşil alan ve çevre projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Dursun, “Yeşilin her tonunu ilçemize taşımak ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını yükseltmek istiyoruz. Bu amaçla Sultangazi’nin farklı noktalarında tematik parklar kuracağız. Halkımızı kucaklayacak daha birçok yeşil alan ve çevre projelerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

#​Sultangazi
#15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı
#Abdurrahman Dursun
5 yıl önce