Gidilebildiği yere kadar

Nur Banu Aras
04:00, 29/02/2020, Cumartesi
Yeni Şafak
Gidilebildiği yere kadar
Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, divan üyelerine Suriye için “Gidilebildiği yere kadar gidilmelidir” dedi. Bahçeli, önceki gün İdlib için Başkanlık Divanı’nı topladı.

Partide sabaha kadar süren bekleyişte Bahçeli’nin İdlib ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptığı belirtildi. Bu kapsamda Rusya’nın Türkiye’ye karşı tavrını eleştiren Bahçeli’nin, “Suriye’de mücadelenin devam etmesi gerekiyor. Gidilebildiği yere kadar gidilmelidir. Bu kambur atılmalı, gereği yapılmalıdır. Bu alçak saldırının bedeli ödetilmelidir” dediği öğrenildi. Bahçeli ayrıca, hükümete İdlib konusunda verilecek desteğin devam edeceğini de yineledi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026