|

İBB'nin halkın hizmetinde olması gereken Başakşehir Kent Meydanı'ndaki otoparkı kiraladığı ortaya çıktı

Seçim döneminde, "Bu şehirde hiç kimse kendi mahallesindeki İSPARK'a para ödemeyecek" sözleriyle vatandaştan oy isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ücretsiz otopark sözünü tutmadı. İmamoğlu, sözünü yerine getirmediği gibi halkın hizmetinde olması gereken Başakşehir Kent Meydanı'ndaki bin 46 araç kapasiteli 3 katlı otoparkı ikinci el alım satım yapan otomobil firmasına kiraladı.

12:39 - 22/07/2022 Cuma
Güncelleme: 12:49 - 22/07/2022 Cuma
Yeni Şafak
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

Seçim döneminde İstanbullulara ücretsiz otopark vaadinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sözünü yerine getirmediği gibi İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. Yapılan zamla birlikte İstanbul'da pek çok bölgede 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi.

VATANDAŞ OTOPARKI KULLANAMIYOR

Ucuz ulaşımdan ücretsiz otoparka kadar pek çok vaadini yerine getirmeyen İmamoğlu'nun şimdi de vatandaşın hizmetinde olması gereken otoparkı bir firmaya kiraladığı ortaya çıktı. Öğrenilen bilgiye göre, İBB iştiraki İSPARK, Başakşehir Millet Bahçesi'ne gelen vatandaşların araçlarını park etmesi için yapılan Başakşehir Kent Meydanı'ndaki bin 46 araç kapasiteli 3 katlı otoparkı ikinci el alım satım yapan otomobil firmasına kiraladı.

Vatandaşa ücretsiz otopark hizmeti sözü veren CHP'li İBB'nin bu hamlesi tepkilere neden oldu.


#İBB
#Ekrem İmamoğlu
#Başakşehir Millet Bahçesi
2 yıl önce