|

Kartal Belediyesi'nden skandal paylaşım

Kartal Belediyesi Game of Thrones dizisindeki akyürüyenler karakterleri üzerinden AK Partililere skandal bir 'gönderme' yaptı. Paylaşımıyla cahil, zombi, yobaz gibi hakaretler eden Kartal Belediyesi, sosyal medyada gelen binlerce tepkinin ardından geri adım atarak sadece diziye atıfta bulunduklarını iddia etti.

Yeni Şafak
09:45 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:44 - 27/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal Belediyesi Game of Thrones dizisindeki akyürüyenler karakterleri üzerinden AK Partililere skandal bir 'gönderme' yaptı
Kartal Belediyesi Game of Thrones dizisindeki akyürüyenler karakterleri üzerinden AK Partililere skandal bir 'gönderme' yaptı
Kartal Belediyesi sosyal medya hesabından AK Partililer'e hakaretler içeren skandal bir paylaşım yaptı. Dünyaca ünlü
Game of Thrones
dizisinde 'akyürüyenler' adlı fantastik karakterler üzerinden AK Partililer'e hakaret içeren göndermelerde bulundu.

Diziye atıfta bulunarak kışın geldiğini ve böylece akgezenlerin ortaya çıkabileceğini vurgulayan hesapta "Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar" denildi.

'Cahil' göndermesi

Paylaşım silindi: Yanlış anlaşılma!

Sosyal medyanın gündemine oturan ve binlerce insanın tepki gösterdiği skandal paylaşım sonrasında silindi. Kartal Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşımla ilgili açıklama yapıldı. Belediye yetkilileri, hakaret dolu içeriklerinin dalga geçer gibi yanlış anlaşıldığını belirtti.

İlk rezalet değil

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Engelliler Birim Sorumlusu Özgür Uğur'a canlı yayında attığı tokatlar da büyük tepkiye neden olmuştu. Gelen tepkiler üzerine Kartal Belediyesi açıklama yapmak zorunda kaldı. Olayın şakadan ibaret olduğunu ifade eden açıklamada, Özgür Uğur'un ifadelerine de yer verilmişti.

#Kartal Belediyesi
7 yıl önce