|

Kavgalı iki aile pazarda karşılaştı: 2'si ağır 7 yaralı

Van'da aralarında husumet bulunan iki aile Tuşpa ilçesindeki Açık Oto Pazarı'nda karşılaşınca silah ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Olay sonrası 2’si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, kavgaya karıştığı iddia edilen şüphelilerin yakalanması için de çalışma başlattı.

14:18 - 30/11/2019 Cumartesi
Güncelleme: 14:20 - 30/11/2019 Cumartesi
Van'ın Tuşba ilçesinde, açık oto pazarında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.
Van'ın Tuşba ilçesinde, açık oto pazarında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.

Van merkez Tuşba ilçesinde bulunan açık oto pazarında çıkan silahlı kavgada 2’si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Olay, Tuşba ilçesindeki açık oto pazarında saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Oto pazarında aralarında alacak verecek meselesi olduğu öne sürülen iki grup arasında tartışma çıktı.


2'Sİ AĞIR 7 YARALI

Tartışmanın silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerinde hem husumetli gruplar hem de çevredeki vatandaşlar yaralandı. Kavgada 4 kişi silahla yaralanırken, 3 ise vücudunun çeşitli yerinden bıçak ve sopalarla yaralandı.


Polis bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralanan şahısları kentteki çeşitli hastaneye kaldırdı.


Olayda yaralanan 7 kişiden, 2’sinin sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi.


Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri kavgaya karıştığı iddia edilen diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.



#Van
#Tuşba
#Kavga
#İkinci el oto pazarı
4 yıl önce