Parçalayıp gömmüşler: 4 yıldır kayıptı

Şahin Şen
00:35, 10/08/2022, ÇarşambaG: Güncelleme: 00:41, 10/08/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Parçalayıp gömmüşler: 4 yıldır kayıptı
Tutuklanma anı.

İstanbul Pendik'te 4 Ağustos’ta boş bir arazide toprağa gömülü halde bulunan cesedin 4 yıl önce kaybolan iş insanı Tekin Uğurlu’ya ait olduğu tespit edildi. Galatasaray kongre üyeliği de yapmış olan Uğurlu'nun öldürülüp 3 parça halinde gömüldüğü ortaya çıktı. Uğurlu’nun alacak verecek meselesi nedeniyle öldürüldüğü üzerinde durulurken, soruşturmada 1'i kadın 3 kişi tutuklandı.

İstanbul’da 4 buçuk yıl önce kaybolan Galatasaray Kongre Üyeliği de yapmış olan 44 yaşındaki Tekin Uğurlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 44 yaşında olan 2 çocuk babası Tekin Uğurlu 8 Ocak 2018’de kayboldu. Ailenin kayıp başvurusunda bulunması üzerine, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/08/10/12/39/resized_2b4d0-dfdf9b83gs.jpg

PENDİK’TE YOL KENARINDA

  • O dönem yapılan tüm çalışmalara rağmen Uğurlu’ya ait hiçbir iz bulunamadı. Akrabalarını da dinleyen polis ekipleri, Uğurlu’nun yakın arkadaşı M.K.’yı ve eşini, annesini ve babasını gözaltına aldı. İddiaya göre Tekin Uğurlu en son, yakın arkadaşı ve alacaklısı olan M.K. ile görüşmüş bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Polis ekipleri Tekin Uğurlu’nun M.K.’nın evinde öldürülüp, aynı evin garajında parçalandığını ve cesedinin 3 ayrı poşete konulduğunu değerlendirildi. M.K., annesi, babası ve kardeşinin parçalara ayırdıkları cesedi Pendik’te yol kenarı gömdüğü de tespit edildi.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Tespit üzerine geçtiğimiz perşembe gecesi Pendik’te belirlenen alanlarda kazı çalışması yapan polis ekipleri, farklı noktalarda Uğurlu’ya ait kemik parçalarını buldu. Aynı aileden gözaltına alınan 2’si kadın 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden biri kadın 3’ünü “kasten adam öldürmek ve yardım” suçlarından tutukladı.

Başlıklar :İstanbuPendik
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026