Samsun'da firari suçlu kıskıvrak yakalandı
00:19, 31/03/2025, Pazartesi
AA

Yakalanan firari suçlu cezaevine gönderildi.
Samsun'da hakkında 8 yıl 10 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı; emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde, hakkında 8 yıl 10 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.
Bu kapsamda, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 8 yıl 10 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan U.Y. yakalandı.
Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Gündem
Rus Yana'nın 'huzura' yolculuğu: Hediye edilen kitabı okuyarak Müslüman oldu

Gündem
Balıkçı teknesinde ele geçirildi: Tam 1 ton 240 kilogram
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.