|

Satıcı krize girdi

Polise eroin satmak isterken yakalanan 20 yaşındaki Melek Dadairşa, emniyetteki sorgusu sırasında uyuşturucu krizine girdi.

.
00:00 - 29/03/2001 الخميس
Güncelleme: 10:24 - 13/01/2014 الإثنين
Yeni Şafak
Satıcı krize girdi
Satıcı krize girdi

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin sokak satıcılarına yönelik operasyonlarında Nijerya uyruklu 4 kişi ile yakalanan 20 yaşındaki Arnavut asıllı Melek Dadairşa, sevk edildiği İstanbul DGM'de eroin krizine girdi. Arnavut asıllı Melek Dadairşa, alıcı gibi davranan polislere 10 gram eroin satmak isterken Fatih'te yakalandı. Dadairşa ile birlikte Nijerya uyruklu Athur Enaruna ile arkadaşları James Okpako, Tone Ali Musa ve Ahapasin Muhammed de gözlem altına alındı.

Sorguda fenalaştı

Sorgularının ardından İstanbul DGM'ye sevk edilen Dadairşa ve 4 Nijeryalı, sağlık kontrolünden sonra Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanmaya başladı. Savcılık sorgusunu bekleyen Dadairşa, bu sırada eroin krizine girdi. Önce İstanbul DGM Adli Tabipliği'nde muayene edilen Dadairşa, daha sonra polis otosunda bekletilmeye başlandı. Burada titremesi artan ve durumu kötüleşen Dadairşa, polis ekipleri tarafından başka bir araçla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkartılan 5 kişi uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.


٪d سنوات قبل