|

Site havuzu Doruk''a mezar oldu

Antalya''da evlerinin önünde oynarken içi yağmur suyu ve çamur dolu havuza düşen 3,5 yaşındaki Doruk Arslan hayatını kaybetti.

Antalya
00:00 - 7/05/2013 Salı
Güncelleme: 00:42 - 7/05/2013 Salı
Yeni Şafak
Site havuzu Doruk''a mezar oldu
Site havuzu Doruk''a mezar oldu

Antalya''nın Sarılar beldesinde evlerinin önünde oynarken içi yağmur suyu ve çamur dolu havuza düşen 3,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Pelin-Mahir Arslan çiftinin 2 erkek çocuğundan küçüğü olan Doruk Arslan (3,5), Sarılar beldesi Çamlık Mahallesi''nde bulunan Şelale Evleri sitesindeki evlerinin önünde oynarken içerisi yağmur suyu ve çamur dolu havuza düştü. Anne evin önünde oynayan oğlunu aramasına rağmen bulamazken, komşuları Doruk''u havuz içerisinde buldu. Havuzdan çıkarılarak hastaneye kaldırılan küçük çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Oğlunun havuzun etrafında gerekli önlemlerin alınmaması nedeniyle hayatını kaybettiğini öne süren baba Mahir Arslan, ''Sitenin hala iskan ruhsatı yok. Ne sitenen sahipleri, ne inşaatı yapan firma kimse ilgilenmedi. Oğlumun ölümünün üzerinden birkaç saat geçtikten sonra belediye ekipleri havuzun etrafını telle çevirdi. Demek ki bir can gidince yapılması gerekenler hemen yapılabiliyor. Acımız büyük. Dileğimiz önlem alınsın ve başka Doruklar ölmesin, başka anne babaların yürekleri yanmasın'' dedi.


11 yıl önce