|

Tarihin üzerindeki tozları kaldırdık

Mustafa Armağan’ın öncülüğünde yayın hayatına başlayan Derin Tarih, 5’inci yılını kutladı. Derginin ilk günden itibaren başarılı çalışmalara imza attığını kaydeden Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat,”Dergimiz, tarihin üzerine serpiştirilmiş tozları kaldırma vazifesi gördü" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 8/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 07:21 - 8/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Mustafa Armağan’ın öncülüğünde yayın hayatına başlayan Derin Tarih, 5’inci yılını kutladı.
Mustafa Armağan’ın öncülüğünde yayın hayatına başlayan Derin Tarih, 5’inci yılını kutladı.

Albayrak Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Derin Tarih Dergisi 5’inci yılını, düzenlediği programla kutladı. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Albayrak’ın himayelerinde, Genel Yayın Yönetmenliğini Mustafa Armağan’ın üstlendiği Derin Tarih Dergisi, yayın hayatına başladığı 2012 yılından itibaren 61 sayı ve 8 özel sayı çıkardı.


TARİHE IŞIK TUTTU

Albayrak ailesinin medya alanında da kaliteli bir yayın anlayışıyla yoluna devam ettiğini belirten Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat, "Derin Tarih büyük bir başarı hikayesi oldu. Bu dergi, tarihe not düştü ve ışık saçtı, tarihin üzerine serpiştirilmiş tozları kaldırma ve gerçek tarihi aydınlatma anlamında, büyük bir vazife gördü. Tarihe olan ilgiyi ve sevgiyi artırdığını da düşünüyorum" diye konuştu.


Derin Tarih yayınları açılacak

Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan, “Bugüne kadar 61 sayı, 8 özel sayı çıkardık. Gücümüzün yettiği, nefesimizin çıktığı yere kadar bu dergiyi çıkarmaya devam edeceğiz. Derin Tarih usta kalemlerin yazılarıyla hazırlanan bir sofradır” dedi. Armağan, bundan sonraki hedeflerinin Derin Tarih Yayınları adı altında tarih kitapları çıkarmak olduğunu belirtti.


Türkiye’nin ihtiyacı vardı

Derin Tarih Dergisi’nin tarih alanında önemli bir yeri doldurduğunu kaydeden Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ali Saydam, “Yapmış olduğu başarılı çalışmalarla birlikte Derin Tarih toplumun her kesimine tarihi sevdirdi” dedi. Şimdiye kadar bize gösterilen tarihin ötelenmiş ve atılmış olduğunu belirten tarihçi-yazar Yavuz Bahadıroğlu ise şunları söyledi: “Yayınladığımız Derin Tarih Dergisi’ni ben bir koçbaşına benzetiyorum. Ancak kırma yıkma anlamında değil fetih tarzındadır ve Türkiye’nin de buna ihtiyacı vardır.”

Albayrak Grubunun medya ve ticaret alanında son derece başarılı işlere imza attığını belirten 39’uncu Türkiye Hükümet Dönemi eski Devlet Bakanı Hasan Aksay, “Yanlış anlatılan bir tarihten sonra onun doğrusu bizlere aktarmakta önemli bir görev üstlenildi” şeklinde konuştu.

#Albayrak Grubu
#Derin Tarih
#Ömer Bolat
#Mustafa Armağan
7 yıl önce