|

'Türkiye'ye siyasi operasyon için Kılıçdaroğlu kullanılmaktadır'

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "80 milyonluk bağımsız Türkiye üzerinde Kılıçdaroğlu'nun yalanları üzerinden baskı kurmaya kalkanlar bilsin ki, ABD'deki dava ile koordineli olarak hareket ettirdiğiniz kuklalar bu millet nezdinde hükümsüzdür" dedi.

Yeni Şafak
21:54 - 29/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:00 - 29/11/2017 Çarşamba
AA
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları üzerine, "Millete hizmetkar olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine ve yol arkadaşlarına atılan iftiralar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuk zemininde ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, Twitter'daki hesabı üzerinden, "Hak yerde kalmaz! Gerçeği inkar edenler eninde sonunda Kılıçdaroğlu gibi ortada kalırlar. Bu durum basit bir siyasi yanılgının ötesindedir. Türkiye'ye siyasi operasyon için Kılıçdaroğlu kullanılmaktadır." şeklinde paylaşımda bulundu.

"Kılıçdaroğlu'nu kimlerin kullandığını en iyi kendisi biliyor. Ana muhalefet liderinin sosyal medyada iftiralarını yayan kaçak FETÖ'cü teröristleri mutlu ettiği ortadadır. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün ve Türkiye'yi hizaya getirmek isteyenlerin kuklasıdır." ifadesine yer veren Çavuşoğlu, siyasetin, eline her tutuşturulanla sorumsuzca piyasaya çıkmak anlamına gelmediğini belirtti.


Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

  • "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğindeki Büyük Türkiye, yönetilemez duruma düşmüş bir coğrafyada tek güvenli liman olarak dimdik ayaktadır. 15 Temmuz'da tankla tüfekle ülkeyi teslim almaya kalkan hainlere 'dur' demenin bedeli bu iftiralarsa, hainlerden yolumuza gül atmalarını beklemiyoruz. Millete hizmetkar olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine ve yol arkadaşlarına atılan iftiralar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuk zemininde ortaya çıkacaktır.
  • 80 milyonluk bağımsız Türkiye üzerinde Kılıçdaroğlu'nun yalanları üzerinden baskı kurmaya kalkanlar bilsin ki, ABD'deki dava ile koordineli olarak hareket ettirdiğiniz kuklalar bu millet nezdinde hükümsüzdür. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Türkiye, bağımsızlığını birilerinin ihsanına borçlu bir ülke değildir."
#Hakan Çavuşoğlu
#Twitter
#Kemal Kılıçdaroğlu
6 yıl önce