|

Ufuk Büyükçelebi de gözaltında

Tercüman gazetesinde polisler arama yapıyor. Ufuk Büyükçelebi de gözaltında.

Yeni Şafak
00:00 - 1/07/2008 Salı
Güncelleme: 10:38 - 1/07/2008 Salı
Yeni Şafak
Ufuk Büyükçelebi de gözaltında
Ufuk Büyükçelebi de gözaltında

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin, Ergenekon soruşturması kapsamında Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi'yi gözaltına aldıkları bildiriliyor. Bu arada Tercüman gazetesinde polisler arama yapıyor.


“Ergenekon Soruşturması” kapsamında Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi'nin odasında arama yapıldığı bildirildi.


Gazete yetkililerinden alınan bilgiye göre, polis tarafından sabah saatlerinde evinden alınan Büyükçelebi, Davutpaşa'daki gazete binasına getirildi.


Polis, Büyükçelebi'nin gazetedeki odasında arama yaptı. Büyükçelebi, daha sonra polis aracına bindirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.



Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi'nin avukatları, 24 saat kısıtlama kararı alındığını söyledi.

Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi'nin avukatları Deniz Ketenci ile Volga Gökçe, bilgi almak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avukat Deniz Ketenci, "24 saatlik kısıtlama kararı alınmış. Kimseyi görüştürmeyecekler. Gözaltına alınma saatinden 24 saat geçtikten sonra görüşme imkanımız olacak. Bunun dışında başka bir bilgimiz yok" dedi

Öte yandan, Çevik Kuvvet ekipleri, olası bir protesto gösterisi ihtimalini gözönünde bulundurarak, İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde güvenlik önlemi aldı.

16 yıl önce