|

Yeşilmen olayı çete isi

Sanatçı Yeliz Yeşilmen'in dövülmesi olayının ardında siyasi çıkar ve çete olduğundan şüphelenen polis, Gülbin Akbaş ve ablası Güner Beşer ile birlikte 8 kişiyi gözaltına aldı.

Yeni Şafak
01:00 - 22/12/2003 Pazartesi
Güncelleme: 14:30 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

İŞADAMI Ali Uğur Akbaş'ın eşi Gülbin Akbaş, eşini öldürmeleri için anlaştığı öne sürülen 7 kişiyle birlikte gözaltına alındı. İstanbul Organize Şuçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Gülbin Akbaş ve 7 kişi sorguya alındı. Gülbin Akbaş, bir süre önce, eşiyle birlikte olduğu gerekçesiyle manken Yeliz Yeşilmen'e Olivium Center'daki bir söyleşisi sırasında sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuş, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen tarafların ifadeleri alınmıştı.

ÇETE MENSUPLARI SORGUDA

YEŞİLMEN'in dövülmesinin ardından, Ali Uğur Akbaş'ın Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı şikayet üzerine harekete geçen polis, olayla ilgisi olduğu tahmin edilen 5 kişiyi Bağcılar'da gözaltına aldı. Dayağın paravan olarak kullanıldığı ve olayın iç yüzünün siyasi nedenlere dayandığı şüphesiyle ifadeye alınan 8 kişinin arasında Akbaş'ın ablası Güner Beşer ile bir kız kardeşinin de bulunduğu öğrenildi. Zanlıların "suça azmettirme" ve "çete" suçlamasıyla sorgulanacağı belirtildi.

  • ARZU SARI


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce