|

Zehir servisine baskın: Evde kurdukları özel düzenek ile adeta uyuşturucu serası oluşturmuşlar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Kovid-19 salgını nedeniyle 2019’un mart ayından bu yana ara verilen eğitim öğretimin yeniden başlamasıyla denetimleri ve operasyonları sıklaştıran İstanbul Narkotik polisi, Beylikdüzü’nde kiraladığı dubleks daireyi uyuşturucu tarlasına çeviren şüpheliyi takibe aldı.

Şahin Şen
00:24 - 22/09/2020 Salı
Güncelleme: 23:08 - 21/09/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Yapılan operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler
Yapılan operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler

17 Eylül’de harekete geçen ekipler, lüks daireye baskın düzenledi. Baskında evin özel havalandırma, ısı ve ışık düzenekleriyle adeta bir zehir serasına dönüştürüldüğü görüldü.

SEVKİYATA GEÇİT YOK

Dairede yapılan aramada 47 kök hint keneviri ele geçirilirken şüpheli tutuklandı. Çalışmalarını sürdüren Narkotik polisi, Sancaktepe’de bir minibüsün uyuşturucu sevkiyatı yaptığı ihbarını da aldı. Minibüsü takibe alan polis ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Aracı durduran polis ekipleri narkotik dedektör köpeği Kanıt’la birlikte minibüs içinde arama yaptı. Okul servisi olan minibüsün koltuk altlarında bulunan koliler içinde 67 kilogram 500 gram skunk ele geçirildi. Okul servisinin resmi şöförü olan sürücü ise gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 haftada 1 ton

  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son bir haftada 1 ton 66 kilogram eroin ele geçiren narkotik birimlerini kutladı. Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Son bir hafta içerisinde 1 ton 66 kilogram eroin ele geçiren narkotik birimlerimizi tebrik ediyorum.

#Uyuşturucu
#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
#Narkotik
#Sevkiyat
4 yıl önce