|

20 Mart Salı reyting sonuçları: Mehmet Bir Cihan Fatihi'ne soğuk duş

20 Mart Salı 2018 reyting sonuçları açıklandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kadın mı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi iddialı yapımların yarıştığı akşam zirvenin sahibi 'Kadın' isimli dizi oldu. İşte 20 Mart Salı reyting sonuçları...

Yeni Şafak
11:04 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:21 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Dün akşam yayın hayatına başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi tüm reyting gruplarında üçüncü oldu.
Dün akşam yayın hayatına başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi tüm reyting gruplarında üçüncü oldu.

Reyting sonuçları belli oldu. 20 Mart Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? Kadın mı? Eşkiya mı? Mehmed Bir Cihan Fatihi mi? 20 Mart reyting sonuçlarını açıklanmasının ardından günü zirvede bitiren program 'Kadın' dizisi oldu. Total puan türünde 24.63 share alan Kadın dizisi birinci, 15.42 share alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci, 14.23 share alan Mehmed Bir Cihan Fatihi üçüncü oldu.

Aylardır hazırlık yapılan ve merakla beklenen Kanal D'nin iddialı dizisi tüm reyting gruplarında üçüncü sıraya yerleşti.

İşte 20 Mart Salı reyting sonuçları:


AB:


ABC:


Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

#Reyitng
#Reyting sonuçları
#Mehmed: Bir Cihan FAtihi
#Kadın
#Ufak TEfek Cİnayetler
#Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
6 yıl önce