|

28 Eylül reyting sonuçları: En çok izlenen diziler ve programlar arasında Uyanış: Büyük Selçuklu yer aldı mı?

Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları için kıyasıya mücadele verdi. 28 Eylül akşamındaki yarışta MasterChef Türkiye, Çukur, Gençliğim Eyvah, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma kıyasıya mücadele verdi. Reytinglerde Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? 28 Eylül 2020 akşamında reyting sonuçlarına göre kim birinci oldu?

07:56 - 29/09/2020 Salı
Güncelleme: 10:44 - 29/09/2020 Salı
Yeni Şafak
Reyting sonuçları merak ediliyor.
Reyting sonuçları merak ediliyor.
Medya gündemini yakından takip edenler reyting sonuçlarında birinci olmak için yarıştı. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken dünün reyting sonuçları merak ediliyor. Diziler ve yarışma programlarının yanı sıra aksiyon dolu filmler de total, ab ve abc1 sıralamada yer buluyor. Buna göre; 28 Eylül 2020 Reyting sonuçları açıklandı mı? MasterChef Türkiye, Çukur, Gençliğim Eyvah, Sefirin Kızı,
ve Yasak Elma reyting sonuçlarına göre kim birinci oldu?
28 Eylül akşamındaki yarışta MasterChef Türkiye, Çukur, Gençliğim Eyvah, Sefirin Kızı, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma kıyasıya mücadele verdi.
28 Eylül tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

28 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

  • Total'de 1. sırada 'Uyanış Büyük Selçuklu', 2. sırada "Çukur", 3.sırada TV8'de ekrana gelen "MasterChef Türkiye" yer aldı.
  • AB'de ise 1.sırada "Uyanış Büyük Selçuklu", 2.sırada "MasterChef Türkiye", 3.sırada "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber" dizisi yer aldı.

TOTAL İLK 10 SIRALAMA

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

ÇUKUR

MASTERCHEF TÜRKİYE

YASAK ELMA

SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

SEFİRİN KIZI

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

YASAK ELMA- ÖZET

SHOW ANA HABER

ÇUKUR- ÖZET

GEÇEN HAFTAKİ SONUÇLAR NASILDI?

21 Eylül 2020 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de birinci sırada Çukur, ikinci sırada Masterchef Türkiye, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB'de birinci sırayı Masterchef Türkiye üstlenirken beşinci sırada Sefirin Kızı yer aldı.



#Reyting
#Reyting sonuçları
#Uyanış: Büyük Selçuklu
#TV
4 yıl önce