|

Benek benek 102 köpek

1996 yılında hasılat rekorları kıran '101 Dalmaçyalı'nın devam filminde Cruella De Vil rolünde Glenn Close, yanında da ünlü Fransız oyuncu Gerard Depardieu bulunuyor.

Yeni Şafak
00:00 - 17/09/2001 Pazartesi
Güncelleme: 20:03 - 9/09/2016 Cuma
Yeni Şafak

Yönetmenliğini Kevin Lima'nın üstlendiği '102 Dalmaçyalı'nın başrollerinde Glenn Close, Gerard Depardieu, Ioan Gruffudd, Alice Evans, Tim Mclnnerny, Ben Crompton ve Carol Macready oynadı. Senaryosunu, Dodie Smith'in 'The One Hundred and One Dalmatians' adlı kitabından Kristen Buckley, Brian Regan, Bob Tzudiker ve Noni White dörtlüsü yazdı. Cruella De Vil, hapishanedeki iyi davranışlarından ötürü şartlı tahliyeden yararlanır ve bir daha köpeklerle ve kürkleriyle uğraşmayacağına yemin ederek serbest bırakılır. Ancak bu sözünü çok fazla tutamaz. Hayalini kurduğu Dalmaçya kürk mantosuna kavuşmak için yepyeni bir planla ortaya çıkar.



Köpek kaçırma olayının üç yıl sonrasında Cruella değişmiş ve bambaşka bir kadın olmuş gibidir. Dalmaçya köpeklerinin kürklerini kafasına takmayan Cruella, bir hayvan çiftliğinin yeni kurtarıcısı olurken, daha da önemlisi bir köpeğin de en iyi arkadaşı olup çıkmıştır.



Yönetmen:

Kevin Lima, Senaryo: Dodie Smith (Roman), Kristen Buckley, Oyuncular: Glenn Close, Gerard Depardieu, Ioan Gruffudd, Alice Evans.



#101 Dalmaçyalı
#Cruella De Vil
#Glenn Close
#Gerard Depardieu
23 yıl önce