|

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

TRT1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, heyecanlı bölümüyle sezon finali yapmıştı. Diriliş Ertuğrul dizisini takip eden izleyiciler, Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yayınlandığı her bölümle reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunun Ekim ayında başlaması bekleniyor. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Yeni Şafak
11:40 - 30/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:16 - 30/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanan bölümleriyle reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul, sezon finaliyle de izleyiciyi ekranlara kilitlemişti. Yeni sezon öncesi izleyiciler dizinin yayınlanacağı tarihle ilgili bir açıklama bekliyorlar.

Diriliş Ertuğrul’un heyecanla beklenen yeni sezonunun başlayacağı tarih hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. Fakat sevilen dizi geçtiğimiz sezonu Ekim ayında başlamıştı. Bu nedenle dizinin yine aynı tarihlerde başlayabileceği öngörülüyor.

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde neler oldu?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargahında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı.

Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.

#Diriliş Ertuğrul
#TRT
#Dizi
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce