|

Feriştah 20 yıl sonra beyaz perdede

Erdal Tosun'un Spartaküs Vedat ve Eyvah Necdet karakterleriyle yer aldığı bir zamanların fenomen dizisi "Bir Demet Tiyatro"nun sevilen karakteri ekranlara geri dönüyor. Dizide Demet Akbağ'ın başarıyla canlandırdığı Feriştah rolü, 20 yıl sonra beyazperdeye taşındı.

Yeni Şafak
10:45 - 30/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:04 - 30/11/2016 Çarşamba
Diğer
Bir Demet Tiyatro'nun sevilen karakteri Feriştah, ekranlara geri dönüyor.
Bir Demet Tiyatro'nun sevilen karakteri Feriştah, ekranlara geri dönüyor.

Yıllar önce televizyon ekranında Demet Akbağ'ın oynadığı ve Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan 'Feriştah' karakteri, beyazperdede özleyenleriyle hasret giderecek. Karakterin ortaya çıkmasından yaklaşık 20 yıl sonra Demet Akbağ, Gupse Özay'ın yeni filmi 'Görümce' için yeniden 'Feriştah' oldu.



Demet Akbağ, 2016 model 'Feriştah'ın, yepyeni mesleği, modernize ettiği kıyafetleri ve nev-i şahsına münhasır karakteri için şöyle konuştu: "Oynarken en çok eğlendiğim karakterlerinden biriydi. 'Feriştah' ile bir günlük çekimde yıllar sonra hasret gidermekten çok mutlu oldum."



Gupse Özay ise mutluluğunu, "Hayranı olduğum, yanımdan geçerken bile heyecanlandığım bir duayenin bana filmde destek vermesinin benim için önemini anlatamam" diyerek dile getirdi. Senaryosunu Gupse Özay'ın kaleme aldığı, BKM Film yapımı 'Görümce', 2 Aralık'ta beyazperdede olacak.



Erdal Tosun'un geçmişinden dram çıktı Sanatçı Erdal Tosun hayatını kaybetti

#Demet Akbağ
#Gupse Özay
#BKM
#Bir Demet Tiyatro
#Feriştah
7 yıl önce