|

Ünlü sanatçılar Kayahan'ı şarkılarıyla andı

Esenler'deki Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde 3 yıl önce hayatını kaybeden Kayahan için "İyi ki Doğdun Kayahan" konseri düzenlendi. Kayahan'ın eşi İpek Açar geceye destek veren sanatçılara ve belediyeye teşekkür ederek, "Bu sene üçüncüsünü düzenliyoruz 'iyi ki Doğdun Kayahan' konserinin. Yine çok büyük emekle ve özenle hazırlandık" dedi.

Yeni Şafak
11:46 - 30/03/2018 Cuma
Güncelleme: 11:57 - 30/03/2018 Cuma
AA
Her 29 Mart'ta Kayahan'ın doğum günü anılıyor.
Her 29 Mart'ta Kayahan'ın doğum günü anılıyor.

Konserde sanatçının "Bir Aşk Hikayesi", "Allahım Neydi Günahım" ve "Kara Saplantım" adlı eserlerini yorumlayan sanatçı Fatih Erkoç, Kayahan'ı anmanın kendisi için her zaman çok gurur verici olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Çünkü bana göre Kayahan şarkıları, Türkiye'de yazılmış en güzel şarkılar. Onları böyle güzel konserlerde, güzel arkadaşlarımla ve harikulade senfonik orkestrayla seslendirmek, benim için dünyanın en güzel keyiflerinden, en güzel sanatsal aktivitelerden biri. 29 Mart'larda buluşmak benim için bir gurur meselesi. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


"En güzel melodiyi yazdı"

Opera sanatçısı Hakan Aysev de sanatçının doğum gününü sahnede kutladıklarının altını çizerek,

"O bizim aramızda. Bugün her birimizle zannediyorum düet yapacak. Fatih Abi'ye can-ı gönülden katılıyorum. Onun gerçekten bu ülkedeki, bu topraklardaki en güzel melodileri yazdığını düşünüyorum. Benim için burada olmak bir gurur. Çok keyif alıyorum ve keyifle buradayım" ifadelerini kullandı.

#Kayahan
#Doğum Günü
#Konser
#Sanatçı
6 yıl önce