|

Yangınlarla mücadele eden Şahan Gökbakar, YouTube'da yayınlanan Instagram videoları için harekete geçti: Haksız kazanç elde edenlerin gelirleri mağdurlara gidecek

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarıyla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesaplarından paylaşan komedyen Şahan Gökbakar, videolarını YouTube kanallarında yayınlayanlara telif hakkı talebi gönderdi. Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Gökbakar, "Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek" ifadelerini kullandı.

16:50 - 10/08/2021 Salı
Güncelleme: 16:58 - 10/08/2021 Salı
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar

Instagram'daki videoları çok sayıda kullanıcı tarafından YouTube’da yayınlanan Gökbakar, yaptığı yayınlar üzerinden haksız kazanç elde edildiğini söyleyerek, YouTube ile anlaştıklarını ve bundan sonra elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını söyledi.

"Yangında mağdur olan aileler için kullanılacak"

Instagram hesabından bir video paylaşarak konuya açıklık getiren Gökbakar, şu ifadeleri kullandı: "Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük.



  • İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak."


#Muğla
#Manavgat
#Marmaris
#Şahan Gökbakar
3 yıl önce