|

Yavuz Bingöl: Zaferden emin bir komutan gibiydi

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 24 Haziran seçimini değerlendirmişti. Seçime yüksek katılım oranıyla halkın demokrasiye sahip çıktığını söyleyen ünlü sanatçılardan biri olan Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Zaferden emin bir komutan gibiydi" dedi.

Yeni Şafak
01:09 - 28/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:47 - 28/06/2018 Perşembe
Diğer
Yavuz Bingöl, 24 Haziran seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Yavuz Bingöl, 24 Haziran seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yavuz Bingöl, son seçim mitinginde Eyüp Sultan türbesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferinin Türkiye'nin önünü açacağını söyledi.

Sanatçı Yavuz Bingöl, "Çok önemli bir seçimdi ve hepimiz çok heyecanlıydık. Rahat ve vakur olan tek kişi Reis'ti. Kazanacağını biliyordu. Son seçim mitingini Eyüp Sultan'da yaptı, namazı kendisi kıldırdı, Kur'an okudu, dua etti. Zafer gününü gören bir komutan edasıyla çıktı Eyüp Sultan'dan."



"Onunla beraber çalışmalıyız"

Sabah'ın haberine göre, sanatçı Bingöl, "Allah yar ve yardımcısı olsun. Hepimiz ülkemiz ve geleceğimiz için onunla beraber çalışmalıyız, bıkmadan usanmadan. Tüm kalbimiz, desteğimiz, milletle beraber Cumhurbaşkanımızın başarısı içindir. Onun başarısı, ülkenin ve milletin başarısıdır" dedi.

#Sanatçı
#Türkücü
#Seçim
#Oy
#24 Haziran
6 yıl önce