|

İstanbul hava durumu! Meteoroloji’den İstanbul hava durumu açıklaması

İstanbul hava durumu için Meteoroloji’den son dakika açıklaması geldi. Günlük ve 5 günlük raporları paylaşan Meteoroloji İstanbul’da beklenen değerleri paylaştı. Yapılan açıklamada öğle saatlerine kadar kar yağışlarının görüleceği ve öğleden sonra ise sağanak yağışların kendini göstereceğini açıkladı. İşte Meteoroloji 5 günlük hava durumu.

Yeni Şafak
15:01 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 15:05 - 27/02/2018 Salı
Diğer
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Meteoroloji ise hava durumu ile ilgili tahminlerde bulundu.
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Meteoroloji ise hava durumu ile ilgili tahminlerde bulundu.

Meteoroloji İstanbul hava durumunu açıkladı. Son günlerde yapılan uyarıların ardından beklenen kar yağışları kendini gösterdi. İstanbul’un birçok bölgesinde kar yağışları etkisini artırırken vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Meteoroloji ise hava durumu tahminleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

İstanbul’da bugün havalar nasıl olacak?

ISTANBUL °C, 7°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde karlakarışık yağmurlu, öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz'in batısı, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Osmaniye ve Erzurum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Muğla çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, İç Anadolu'nun kuzeyinin yüksek kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 7 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR:
Genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, batı ve iç kesimlerde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.
MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Trakya ile Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BURSA
°C, 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ÇANAKKALE
°C, 8°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELI
°C, 3°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



#İstanbul
#Hava durumu
#Meteoroloji
6 yıl önce