|

Kilis Seçim Sonuçları 2024 - Kilis Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Kilis Oy Oranları Sonuçları

Kilis seçim sonuçları belli oluyor. Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanları seçiliyor. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Kilis ve ilçelerdeki oy sonuçlarını açıklayacak. Kilis seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Kilis seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Kilis oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

12:49 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 09:03 - 28/03/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Kilis seçim sonuçları
Kilis seçim sonuçları

Kilis seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Kilis seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları anbean Yenişafak seçim sayfasında...

Kilis Seçim Sonuçları 2024

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Yenişafak'ta takip edilecek. Kilis il ve ilçelerin seçim sonuçlarını harita üzerinde seçerek parti ve aday isimlerine göre görüntüleyebilirsiniz.

Kilis Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları 2024

  • AK PARTİ- Reşit Polat
  • CHP- Hakan Bilecen
  • DEM Parti- Ahmet Üçer
  • MHP- Hasan Kara

Kilis'in İlçeleri

Kilis Merkez

Elbeyli

Musabeyli

Polateli

Kilis Hakkında

Kilis, Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan küçük ancak stratejik bir il merkezidir. Suriye ile sınır komşusu olan şehir, coğrafi konumu nedeniyle önemli bir geçiş noktasıdır. Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere ticaret de şehir ekonomisinde önemli bir rol oynar. Kilis, aynı zamanda Suriye iç savaşı nedeniyle büyük bir mülteci nüfusuna ev sahipliği yapmaktadır, bu durum şehrin demografik yapısını önemli ölçüde etkilemiştir. Tarihi ve kültürel açıdan da zengin olan Kilis, tarihi yapıları ve geleneksel dokusuyla dikkat çeker.



#Kilis seçim sonuçları
#Kilis yerel seçim seçim sonucu
#Kilis seçim sonuçları 2024
#Kilis oy oranı
#Kilis oy sonuçları
1 ay önce