|

Gerçekleri bizden öğrenin

Celal Doğan, Hakan Bayraktar konusunda Oulare ile anlaşarak F.Bahçe'ye misilleme yapıyor. Ancak F.Bahçe'nin "Bayraktar bizim değil" demesi de yanlış.

z
00:00 - 19/07/2001 Perşembe
Güncelleme: 12:24 - 21/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Gerçekleri bizden öğrenin
Gerçekleri bizden öğrenin

Biz yazılarımızda halen yürürlükte olan kurallar çerçevesinde Hülle'nin olamıyacağını savunurken, "FİFA bu işi çözecek...'' diyenler şimdi nerede?..

Hani Galatasaray, Ümit Karan'ı bedavaya alacaktı?..

Hemen hergün üç büyükler yararına haber üretip, Hakan Bayraktar, Ümit Karan, Tümer ve İlhan'ın, FİFA kanalı ile bedavaya transfer edileceğini iddia edenler şimdi çıkar yol olmadığını anlayınca Federasyonun 37. maddesine sığınarak "Anlaşma yoluna gidiliyor...'' derken acaba hiç utanıp sıkılmıyorlar mı?..

ANLAŞMAK ÇIKAR YOL

Biz, "Üç büyüklerin başka çareleri yok.. Eğer bu transferleri gerçekleştirmek istiyorlarsa Gaziantep, Samsunspor ve Gençlerbirliği'nin rızasını almaları gerekir" derken niye inanmadılar?..

İşte gerçeği geç de olsa kavrayan Galatasaray sayın Cavcav ile anlaşarak Karan'ın transferini bitiriyor!.. Ancak dünkü haberlerin aksine sayın Celal Doğan henüz Hakan Bayraktar için Fenerbahçe ile anlaşmış değil.. Yazılanlara değil sayın Doğan'ın telefonda söylediklerine göre doğru olan bu!..

FENERBAHÇE'YE YAKIŞMAZ

Fenerbahçe'nin "artık biz Hakan Bayraktar ile ilgilenmiyoruz o Pogon'un futbolcusu" açıklamasına inanmamızı da kimse beklemesin bizden.. "Bayraktar'ı Pogon'a biz göndermedik veya Polonya kulübü onu arıyarak bulmadı.." Böyle blöfü çocuklar bile yutmaz!.. Ayrıca haber tamamen gerçeği yansıtıyorsa Hakan Bayraktar'ı bu şekilde ortada bırakmak da Fenerbahçe'ye yakışmaz!...

YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ!

Yazdıklarımız teker teker doğrulanınca okurlarımız bizi e-mail yağmuruna tuttular.. Biz de mailler çoğalınca bireysel cevaplama yerine tüm okurlarımızı birden aydınlatmayı yeğledik... Soruların cevaplarını birkaç güne sığdırmaya çalışacağız... Fakat öncelikle bir saygın gazetemizde yer alan bir yanlışı düzeltelim... Önceki sezon Las Palmas'da kiralık oynayan Süleyman Qulare yabancı olduğundan mukavelesi yazıldığı gibi uzatılmadığından değil bittiğinden serbest kaldı... Yabancı oyuncuların mukavelesi kesinlikle tek taraflı uzatılamaz!..

Evet gerçekleri açıklamaya yarın da devam edeceğiz!

23 yıl önce