|

Galatasaray Nantes'in yıldızı Ludovic Blas'a göz dikti

Süper Lig’de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Fransa Lig 1’de forma giyen Ludovic Blas’a göz dikti. Nantes’de 37 maçta forma şansı yakalayan Ludovic Blas Nantes’in ligde kalmasında büyük bir rol oynayarak başarılı bir sezona imza attı. Juan Mata ile yolları ayırmayı düşünen sarı-kırmızılı ekip yerine Fransız futbolcuyu kadrosuna katmaya çalışacak. Piyasa değeri 18 milyon Euro Ludovic Blas’ın Galatasaray’a gelip gelmeyeceği ise futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Ludovic Blas kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

17:02 - 8/06/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Ludovic Blas kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Ludovic Blas kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Süper Lig’de sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon
çalışmaları başladı. Sezonu 88 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fransa Lig 1 ekiplerinden Nantes’de forma giyen Ludovic Blas’ı kadrosuna katmak istiyor. Fransız futbolcu bu sezon Ligue 1'de 37 maçta forma giyerken 7 gol atıp 5'te asist yaptı. Peki Ludovic Blas hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

LUDOVİC BLAS KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Ludovic Blas, 31 Aralık 1997 Fransa Colombes doğumlu. Boyu 1.80 olan futbolcu on numara pozisyonunda forma giyiyor. Fransa U20 takımında 14 maçta forma giyen futbolcu 1 kez gol attı. Transfermarkt verilerine göre 18 Milyon Euro değeri olan Ludovic Blas, kariyerinde Guingamp altyapısı, Guingamp ve Nantes formaları giydi. Bu sezon tüm kulvarlarda 51 maça çıkan Fransız orta saha 12 gol atıp, 8 asist üretti.

Nantes takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Ludovic Blas bu sezon Ligue 1'de 37 maçta forma giyerken 7 gol atıp 5'te asist yaptı. Blas, Nantes'ın kıl payı ligde kalmasında büyük rol oynadı.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Blas'ın hedefi olan bir takıma gitmek istediği için ayrılık kararı aldığı belirtiliyor.



#Fransa Lig 1
#Galatasaray
#Nantes
#Ludovic Blas
10 ay önce