|

AÖF sonuçları açıklandı! Bahar dönemi AÖF sonuçları... (aof.anadolu.edu.tr)

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final sınav sonuçları az önce açıklandı. İşte 2017 AÖf sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifre bilgileri ile sorgulanacak. İşte 2017 AÖf sonuçları....

Yeni Şafak
18:29 - 13/06/2017 Salı
Diğer
AÖF sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linke tıklayınız
AÖF sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linke tıklayınız
Anadolu Üniversitesi
AÖF sonuçları
açıklandı.3-4 Haziran’da yapılan bahar dönemi final sınavı için merakla beklenen sınav sonuçları
aof.anadolu.edu.tr
'de olacak.
Anadolu Üniversitesi
tarafından hazırlanan öğrenci otomasyonuyla öğrenciler, profil bilgilerini, vize sınavı, final sınavı, transkript, diploma notu ve okul hakkında kişisiel bilgilerinin detaylarını öğrenebilirler. Yüz binlerce öğrencinin girdiği AÖF sınavında en çok tercih edilen bölümler ise İşletme, İktisat ve Kamu yönetimi. 2017 Bahar Dönemi dönem sonu AÖF sonuçları haberimizde.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sisteminde tek ders sınavı 3 derse çıkarıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci Gündoğan, , Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldığını bildirdi. Rektör Gündoğan, sınav tarihlerini de açıklayarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Türkiye programları için üç ders sınavı; 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup üç ders sınavına girme hakkı olan öğrencinin sınavı, 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacak. Yurt dışı programları için üç ders sınavı; 13 Ağustos 2017 Pazar günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.”

#AÖF
#AÖF sonuçları
#Anadolu üniversitesi
#Açıköğretim Fakültesi
#AÖF sonuçları 2017
#2017 AÖF sınav sonuçları
7 yıl önce