|

Bedava oyun oyna - Oyun skor kaydet

Bedava oyun oynamak ve oyunlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. Hafta sonu oyunlara ilgi genellikle büyük olur. Çocuklar evlerde olur ve eğlenecek şeyler ararlar. Bebek giydirme, araba yarışları veya online strateji oyunları en sevilenler arasındandır. Bu oyunlardan yüksek puan alıp skorunuzu kaydedebilirsiniz. İşte bedava oyun oynayabileceğiniz en güzel fikirler…

Yeni Şafak
10:44 - 29/05/2016 Pazar
Güncelleme: 07:46 - 29/05/2016 Pazar
Diğer

Bedava oyun oynamak oldukça kolaydır. Sizlere sunacağımız oyun fikirlerinin hemen ardından en çok zevk aldığınız oyunları oynayabilir ve daha sonrasında unutmamanız adına oyunun skorunu kaydedebilirsiniz. Araba yarışları, bebek giydirme, pasta yapma ve online oyunlar sayesinde çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en güzel bedava oyunlar…




Sizler için hazırladığımız kral oyun listemiz:



Agar.io:

Bu oyun ile gerçekten eğlenceli vakitler geçirebilir ve stres atabilirsiniz. Ancak bağımlılık yapabilir. Bu konuda sizleri uyaralım istedik.



Kafa topu La Liga:

Canınız sıkıldığında İspanya La Liga'ya ait takımlardan oluşan bu oyunu oynayabilirsiniz. Kendi başınıza turnuva yapabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte bir masada beraber oynayabilirsiniz. Rekabet ortamı çok fazla oluyor.



Kafa basketbolu:

Kafa topu oyunu gibi olan ve oynandığında heyecan veren oyunlardan bir tanesi. Zaman zaman kafanızla da 3'lük atabilirsiniz. Basket atarken çok zorlanacağınıza eminim.



Slither.io:

Agar.io oyunun farklı bir versiyonudur. Değiştirilmiş ve geliştirilmiş. Şahsen çok fazla beğenmedik ama oynayanı çok. Belki sizler de çok sevebilirsiniz.



Barbie oyunları

: Çocukların vazgeçemediği oyunların başında geliyor. Yıllardır da rağbet görüyor. Deneyin belki seversiniz.



Bebek giydirme oyunları:

En çok talep gören oyunlardan bir tanesidir. Kız çocuklarının vazgeçemediklerinden.



Pasta oyunları:

Yine kız çocuklarının en çok sevdiği oyunların başında geliyor. Mutfakta da deneyebiliyorlar bazen.



Araba yarışı oyunları: Erkek çocuklarının tek vazgeçemediği strateji oyunlarının başında geliyor. Enfes bir yarış bulabilirsiniz tadından yenmez.



Friv oyunları:

Yine en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi.



Strateji oyunları: Bu oyun tarzını benimseyenler her türlü oyununu deniyorlar. Kendilerine ortam oluşturup savaşlara girebiliyorlar. Bence bu oyun tarzının da takipçisi çok fazla.



#Oyun oyna
#Bedava oyun oyna
#Araba yarışı
8 yıl önce