|

Konya'da yarın okullar tatil mi? 5 günlük Konya hava durumu

Konya'da kar yağışı başladı. Konya'da yarın (25 Aralık 2017 Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? soruları öğrenciler ve veliler tarafından büyük merak konusu oluyor. Konya'da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Peki 5 günlük Konya hava durumu nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
13:01 - 24/12/2017 الأحد
Güncelleme: 13:13 - 24/12/2017 الأحد
AA
Konya'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.
Konya'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

Konya'da yarın (25 Aralık 2017 Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? Konya'da hava durumu nasıl olacak? soruları Konyalı vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Kar yağışı Konya'nın Seydişehir ilçesinde hayatı olumsuz yönde etkilerken Seydişehir-Antalya karayolu Alacabel mevkisinde zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.

Seydişehir-Antalya karayolunun 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde, kar ve tipi nedeniyle ulaşım zorlukla sağlanıyor. Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, Karayolları 36. Şube Şefliği Bakımevi Kavşağı’ndan itibaren çekici türündeki ve zincirsiz araçların yola devam etmesine izin vermiyor. Zincir ve takoz bulunan otomobil ve otobüslerin geçişine kontrollü izin veriliyor. Yetkililer sürücüleri uyarırken, karayolları ekipleri yolun trafiğe açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.


KONYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Konya'da yarın (25 Aralık 2017 Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusuna dair Konya Valiliğinden ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.


5 GÜNLÜK KONYA HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Konya’da gece başlayan ve sabah saatlerine kadar etkili olan kar yağışıyla birlikte kent beyaza büründü. Türkiye’yi hafta sonunda etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Konya’da da kendisini gösterdi. Kent merkezinde akşam saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde başlayan yağış, yüksek kesimlerde kar olarak etkisini gösterdi. Gece saatlerinde kara dönüşen ve etkili olan yağışla birlikte kent beyaza büründü. Aralıklarla yağan ve sabah saatlerinde de devam eden kar yağışıyla birlikte kent merkezinde ağaçlar ve park halindeki araçlar beyaza büründü. Karyağışıyla birlikte vatandaşlar kar yağışı altında gezip, fotoğraf çektirirken, bazıları da kartopu oynayarak eğlendi. Aylardan sonra bekledikleri kar yağışının kendileri için büyük bir eğlence olduğunu belirten Konyalılar, yağışların başta çiftçiler olmak üzere kendilerini de çok mutlu ettiğini ifade etti.


#Alacabel
#Seydişehir
#Konya
#Konya hava durumu
#Konya Valiliği
#Okullar tatil mi
#Konya'da okullar tatil mi
٪d سنوات قبل