|

Real Madrid Roma maç özeti! Roma direnemedi

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid kendi evinde Roma'yı 3-0 yenerek galibiyetle başladı. Maçta oldukça etkin olan ve bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Real Madrid, Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma'yı 3-0 yendi ve gruplardaki ilk 3 puanını aldı. İşte Real Madrid Roma maç özeti.

Yeni Şafak
08:48 - 20/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:21 - 20/09/2018 Perşembe
IHA
Real Madrid kendi evinde Roma'yı 3-0 yenerek 3 puanla turnuvaya başladı.
Real Madrid kendi evinde Roma'yı 3-0 yenerek 3 puanla turnuvaya başladı.

Maç özeti haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde milli oyuncu Cengiz Ünder’in forma giydiği Roma, İspanya deplasmanında Real Madrid’e 3-0 yenildi. Bizler de kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Real Madrid Roma maç özetini hazırladık.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde E, F, G ve H gruplarında bugün 8 karşılaşma oynandı. Milli oyuncu Cengiz Ünder’in forma giydiği Roma, deplasmanda Real Madrid ile karşılaştı. Real Madrid, 45. dakikada ceza yayı üzerinden Isco’nun kullandığı serbest vuruşla 1-0 öne geçti. 58. dakikada Luka Modric’in pasında topla bulaşan Gareth Bale’ın şutuyla farkı 2’ye çıkardı. 90. dakikada Mariano Diaz fileleri havalandırdı ve Real Madrid, 3 puanı 3 golle aldı.

Maça ilk 11’de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Cengiz Ünder, etkili bir performans sergilemesine rağmen bir türlü golle buluşamadı.

Öte yandan Juventus ise Cristiano Ronaldo’nun 29. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı maçta Valencia’yı 2-0 yendi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu

Ajax: 3 - AEK Atina: 0

Benfica: 0 - Bayern Münih: 2

F Grubu

Shakhtar Donetsk: 2 - Hoffenheim: 2

Manchester City: 1 - Lyon: 2

G Grubu

Real Madrid: 3 - Roma: 0

Viktoria Plzen: 2 - CSKA Moskova: 2

H Grubu

Valencia: 0 - Juventus: 2

Young Boys: 0 - Manchester United : 3


#Real Madrid
#Roma
#Maç özeti
5 yıl önce
default-profile-img