|

Ruhsar Pekcan kimdir? Ruhsar Pekcan hayatı, yaşı ve biyografisi

Ruhsar Pekcan kimdir sorusunun yanıtı haberimizde. Yeni kabinenin açıklanmasının ardından listede yer alan isimler merak konusu oldu. Listede yer alan Ruhsar Pekcan ise araştırılmaya başlandı. Peki Ruhsar Pekcan kimdir?

Yeni Şafak
11:01 - 10/07/2018 Salı
Güncelleme: 11:13 - 10/07/2018 Salı
Diğer
Ruhsar Pekcan kimdir?
Ruhsar Pekcan kimdir?

Türkiye yeni bir sisteme geçiş yaptı. Başkan Erdoğan Meclis’te yemin ederek görevine başladı. Bu sürecin hemen ardından ise gözler açıklanacak yeni kabineye çevrildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan kabinede sürpriz isimlere yer verileceğini açıklayarak değişimin sinyallerini verdi. Gündeme ise Ruhsar Pekcan geldi.

RUHSAR PEKCAN KİMDİR?

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve IWEC Global Elçisi Ruhsar Pekcan, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakultesi mezunu olup, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi'nde yüksek lisans yaptı.

Altyapı sektöründe faaliyet gösteren firmada Genel Koordinator; Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş ve halen Karon Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.-İstanbul şirketinde CEO olarak görev yapmakta olup, DEİK Türkiye Suriye İş Konseyi Başkanlığını yürütmektedir.

#Ruhsar Pekcan
#Ruhsar Pekcan kimdir
6 yıl önce
default-profile-img